Vyzkoušejte si luxus při extraligovém utkání hokejové Sparty, získejte podepsaný dres a předejte přímo na ledě ceny nejlepším hráčům (pro 2 osoby). | Dobročinná aukce na podporu projektu „Život bez oka“

Vyzkoušejte si luxus při extraligovém utkání hokejové Sparty a předejte přímo na ledě ceny nejlepším hráčům (pro dvě osoby)

Popis: Získat můžete dvě vstupenky do Klubu 300 (polstrované sedačky, nejlepší místa v holešovické aréně) a k tomu i spoustu dalších věcí. Každý z vás dostane sparťanský dres, podepsaný celým týmem, po utkání přímo na ledové ploše předá ceny nejlepším hráčům zápasu a pak pozná i část hokejového zákulisí. Navštívíte mixzónu, kde uvidíte, jak vznikají pozápasové rozhovory, a budete se moci potkat i se samotnými hokejisty.

Místo konání: Tipsport Aréna, Praha - Holešovice

Termín konání: vybraný zápas extraligy v sezóně 2015/2016 dle dohody.

Doprovod: Celý balíček je pro dvě osoby, další doprovod není možný

Poznámka: některé duely extraligy mají „své“ předem určené partnery, kteří po utkáních předávají ceny nejlepším hráčům. Pokud by výherce chtěl uplatnit svůj voucher na takové utkání, pak bude moci čerpat všechny součásti s výjimkou právě předávání cen na ledě.

Dotazy: aukcezazitky@seznam.cz


Zbývající čas

aukce skončila

Konec aukce

ČT 21.5.2015

16:00:00

Čas serveru

Příhozy

Název předmětu / dresu Cena Čas Přihazující Příhoz
  • «
  • 1
  • »

Další aukce, které brzy skončí

Aukce 6 oficiálních odznaků z různých Mistrovství světa v ledním hokeji

Aukce šesti oficiálních odznaků z různých Mistrovství světa v ledním hokeji z let 1993 - 2003.


Dres Zápotočného z Besiktasu Istanabul

Aukce dresu předního tureckého fotbalového klubu Beşiktaş JK Istanbul - Tomáš Zápotočný. Tomáš působil v BJK od roku 2008 do 2011 a s klubem získal v sezóně 2008/2009 mistrovský titul a v sezónách 20008/2009 a 2010/2011 také turecký pohár.


Originál zápasový dres Martina Kauta z Pardubic

Získejte originál zápasový dres Martina Kauta - HC Dynamo Pardubice z vícemistrovské sezóny 2023/2024. Jedná se o tzv. "game issued jersey", tj. dres nebyl použitý v zápase, ale jen připravený do hry.


Limitovaná stříbrná mince Dominika Haška s certifikátem

Aukce stříbrné sběratelské mince legendy českého, československého i světového hokeje brankáře Dominika Haška. Mincí s podobiznou Dominika Haška a jeho legendárním číslem 39 vyrobeno jen 500 ks a jsou vyprodané. Součástí mince je i certifikát pravosti.


Originální dresy Rytířů Kladno z extraligové sezony 2023/24

Získejte originální dresy Rytířů z kompletní domácí sady sezony 2023/24, které oblékal mimo jiných například nejstarší profesionální hráč a střelec Jaromír Jágr, nejproduktivnější obránce zmíněného ročníku Jiří Ticháček, či v brankovišti excelující Adam Brízgala. Specialitou je pak poslední profesionální kladenský dres Tomáše Plekance, který v průběhu sezony ukončil aktivní hráčskou kariéru. Ke každému dresu získá jeho majitel certifikát pravosti.