Vyzkoušejte si luxus při extraligovém utkání hokejové Sparty, získejte podepsaný dres a předejte přímo na ledě ceny nejlepším hráčům (pro 2 osoby). | Dobročinná aukce na podporu projektu „Život bez oka“

Vyzkoušejte si luxus při extraligovém utkání hokejové Sparty a předejte přímo na ledě ceny nejlepším hráčům (pro dvě osoby)

Popis: Získat můžete dvě vstupenky do Klubu 300 (polstrované sedačky, nejlepší místa v holešovické aréně) a k tomu i spoustu dalších věcí. Každý z vás dostane sparťanský dres, podepsaný celým týmem, po utkání přímo na ledové ploše předá ceny nejlepším hráčům zápasu a pak pozná i část hokejového zákulisí. Navštívíte mixzónu, kde uvidíte, jak vznikají pozápasové rozhovory, a budete se moci potkat i se samotnými hokejisty.

Místo konání: Tipsport Aréna, Praha - Holešovice

Termín konání: vybraný zápas extraligy v sezóně 2015/2016 dle dohody.

Doprovod: Celý balíček je pro dvě osoby, další doprovod není možný

Poznámka: některé duely extraligy mají „své“ předem určené partnery, kteří po utkáních předávají ceny nejlepším hráčům. Pokud by výherce chtěl uplatnit svůj voucher na takové utkání, pak bude moci čerpat všechny součásti s výjimkou právě předávání cen na ledě.

Dotazy: aukcezazitky@seznam.cz


Zbývající čas

aukce skončila

Konec aukce

ČT 21.5.2015

16:00:00

Čas serveru

Příhozy

Název předmětu / dresu Cena Čas Přihazující Příhoz
  • «
  • 1
  • »

Další aukce, které brzy skončí

Aukce hraných dresů Zichy z HC Slovan Ústí n. L. ze sezóny 2020/21

V aukci můžete získat zápasové hrané dresy ústeckého Slovanu ze sezóny 2020/21. V nabídce je modrá i žlutá sada dresů Adama Zichy.


Dres Tomáše Skuhravého z italského Janova

Venkovní dres Tomáše Skuhravého z italského klubu Janov CFC, sezóna 1995/1996. Značka Errea, velikost XL.


Originál hraný dres Papadopulose z FK Rostov

Originál hraný dres Michal Papadopulos, FK Rostov, sezona 2011/2012.


Originální hrané dresy HC Stadion Litoměřice ze sezony 2023/24

Aukce bílé sady podepsaných originálních hraných dresů týmu HC Stadion Litoměřice ze sezony 2023/24, která byla nejúspěšnější v historii klubu a kališníci skončili na celkovém 3. místě.


Originální dres Ondřeje Pavelce z MS 2011

Originální zápasový game issued dres Ondřeje Pavelce z Mistrovství světa 2011, které se konalo na Slovensku v Bratislavě a Košicích. Čeští hokejisté na turnaji získali bronzové medaile.