25x podpis MIX OFS klubů | Velké sety karet - extraliga


Zbývající čas

aukce skončila

Konec aukce

SO 30.1.2021

19:00:00

Čas serveru

Příhozy

Název předmětu / dresu Cena Čas Přihazující Příhoz
  • «
  • 1
  • »

Další aukce, které brzy skončí

HC Kometa Brno: Dresy ze sezóny 2023/2024

Do tradiční posezónní aukce jsme umístili dvě sady dresů - modrou, ve které odehráli Komeťáci základní část a bílou, v níž nastoupili do play off. Výtěžek z této dražby poputuje na Nadační fond KOMETA, jehož cílem je společně se zapsaným spolkem Modrá pomáhá podporovat rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra.


Podepsaný hraný dres Dominika Furcha z Dinama Minsk

V aukci je možné získat originál hraný dres Dominika Furcha - Dinamo Minsk (KHL - 2020/2021) s jeho vlastnoručním podpisem. Společně s dresem získáte i certifikát pravosti.


Originální hraný dres Hamary z MS U18 v roce 2022

Originální hraný zápasový reprezentační dres obránce Tomáše Hamary, z Mistrovství světa v ledním hokeji do 18 let se konalo v německých městech Landshut a Kaufbeuren. Česká reprezentace na turnaji obsadila čtvrtou pozici. Hamara si v šesti zápasech připsal osm asistencí.


Triko HC EATON Pardubice

V aukci naleznete tričko klubu HC EATON Pardubice, který v sezóně 2009/10 vyhrál ještě s Dominikem Haškem mistrovský titul. Triko je velikosti L.


Mistrovský dres FC Slovan Liberec ze sezóny 2001/02

Aukce speciálního dresu se jmény hráčů, kteří se podíleli na historicky prvním mistrovském titulu fotbalového klubu FC SLOVAN LIBEREC ze sezóny 2001/2002.