Višňák (Beroun, bílý, 2009/10) | Aukce hokejových dresů


Zbývající čas

aukce skončila

Konec aukce

ST 9.2.2022

20:00:00

Čas serveru

Příhozy

Název předmětu / dresu Cena Čas Přihazující Příhoz
  • «
  • 1
  • »

Další aukce, které brzy skončí

Originální hraný dres Chlapíka s certifikátem

Hraný zápasový dres reprezentačního útočníka Filipa Chlapíka z projektu Sparta vzdává hold z roku 2022. Dres je ze zadní strany podepsaný Filipem Chlapíkem, zepředu pak týmem z roku 2022. Dres je opatřený certifikátem pravosti.


Charitativní aukce FC Spartak Rychnov nad Kněžnou

Fotbalový kemp Young stars a FC Spartak Rychnov nad Kněžnou pořádají dobročinnou aukci, jejíž výtěžek bude použit na nákup poloautomatického defibrilátoru. V aukci je možné získat dres AC Sparta Praha podepsaný celým aktuálním týmem v sezóně 2023/24.


Aukce originálních dresů klubu Berani Zlín ze sezóny 2023/24

Je tady tradiční aukce originálních dresů, v nichž zlínští Berani odehráli soutěžní ročník Chance ligy 2023/24 a následné play-off. Získat tentokrát můžete více než padesátku dresů, z nichž celá řada se pojí k zajímavým příběhům uplynulé sezóny. V nabídce jsou vybrané dresy žluté i modré sady. Dražit můžete také nehrané dresy připravené pro hráče, kteří nakonec do zápasu nenastoupili. Součástí všech dresů je certifikát pravosti.


Autogramy českých a světových sportovců

V aukci můžete získat autogramy českých i světových sportovních legend.


Originální mistrovský dres Zbořila z HC Oceláři Třinec

Získejte podepsaný hraný mistrovský dres Mikuláše Zbořila - HC Oceláři Třinec (2021/2022) s jeho vlastnoručním podpisem. Součástí dresu je i certifikát pravosti.