PARDUBICE: Zadina Filip | Legenda pomáhá: Zlín vs. Pardubice


Remaining time

auction ended

Auction end

FR 3.3.2017

20:00:00

Server time

Bids

Item name Prize Time Bidder Bid
  • «
  • 1
  • »

Other auctions, that will end soon

Podepsaný hraný dres Davida Němečka z HC Sparta Praha

Získejte originál hraný dres Davida Němečka (2021/2022) s jeho vlastnoručním podpisem. Součástí dresu je i certifikát pravosti.


Originální hraný dres Moora z Aston Villy

Aukce originálního hraného zápasového dresu bývalého hráče anglického fotbalového klubu Aston Villa FC - Luke Moore z Premier League ze sezóny 2005/2006. Luke Isaac Moore je bývalý anglický útočník v klubu AVFC působil od roku 2003 do 2008 a v 87 zápasech vstřelil 14 branek. V klubu si zahrál i s českými hvězdami Patrikem Bergerem a Milanem Barošem.


Originální hraný dres Chlapíka s certifikátem

Hraný zápasový dres reprezentačního útočníka Filipa Chlapíka z projektu Sparta vzdává hold z roku 2022. Dres je ze zadní strany podepsaný Filipem Chlapíkem, zepředu pak týmem z roku 2022. Dres je opatřený certifikátem pravosti.


Charitativní aukce FC Spartak Rychnov nad Kněžnou

Fotbalový kemp Young stars a FC Spartak Rychnov nad Kněžnou pořádají dobročinnou aukci, jejíž výtěžek bude použit na nákup poloautomatického defibrilátoru. V aukci je možné získat dres AC Sparta Praha podepsaný celým aktuálním týmem v sezóně 2023/24.


Aukce originálních dresů klubu Berani Zlín ze sezóny 2023/24

Je tady tradiční aukce originálních dresů, v nichž zlínští Berani odehráli soutěžní ročník Chance ligy 2023/24 a následné play-off. Získat tentokrát můžete více než padesátku dresů, z nichž celá řada se pojí k zajímavým příběhům uplynulé sezóny. V nabídce jsou vybrané dresy žluté i modré sady. Dražit můžete také nehrané dresy připravené pro hráče, kteří nakonec do zápasu nenastoupili. Součástí všech dresů je certifikát pravosti.